Peraduan

  • 1
#PeraduanGempak: Hantu Kak Limah 3

#PeraduanGempak: Hantu Kak Limah 3

Filem arahan pengarah terbaik iaitu Mamat Khalid kini kembali lagi. Kali ini semestinya dengan lebih banyak plot dan penceritaan menarik di dalamnya.

7 Ogos 2018
1,652
#PeraduanGempak: Marvel Studios' Ant-Man & The Wasp

#PeraduanGempak: Marvel Studios' Ant-Man & The Wasp

Peminat-peminat filem dari terbitan tak lain tak bukan iaitu Marvel Studios, filem yang seterusnya iaitu Ant-Man & The Wasp akan ditayangkan tidak lama lagi. Jadi tunggu apa lagi, cepat rebut peluang keemasan ini.

24 Jul 2018
806
#PeraduanGempak: Hotel Transylvania 3

#PeraduanGempak: Hotel Transylvania 3

Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez dan ramai lagi pelakon berganding bahu untuk sekuel ketiga filem Hotel Transylvania ini iaitu Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation. Pastikan anda tidak melepaskan peluang yang datang sekali ini sahaja.

24 Jul 2018
817
#PeraduanGempak: Skyscraper

#PeraduanGempak: Skyscraper

Salah satu nama yang hebat dalam industri perfileman iaitu Dwayne Johnson atau lebih dikenali sebagai The Rock kembali untuk filem beliau yang seterusnya iaitu Skyscraper. Dengan kerjasama United International Pictures, kami ingin memberi anda 2 keping tiket untuk menyaksikan filem ini.

9 Jul 2018
682
#PeraduanGempak: Disney Pixar's Incredibles 2

#PeraduanGempak: Disney Pixar's Incredibles 2

Sekuel kedua kepada filem yang hebat 14 tahun dulu akhirnya ditayangkan di Malaysia. Peminat-peminat keluarga Incredibles, kini tiba masanya untuk anda merebut peluang keemasan untuk mendapatkan hadiah eksklusif dari filem ini.

28 Jun 2018
779
#PeraduanGempak: Sicario - Day of the Soldado

#PeraduanGempak: Sicario - Day of the Soldado

Peminat peminat Benicio del Toro dan Josh Trolin ! Korang tunggu apa lagi? Filem kedua bagi sekuel Sicario akan ditayangkan di pawagam berdekatan dengan anda tidak lama lagi tau.

18 Jun 2018
934
#PeraduanGempak: Solo A Star Wars Story

#PeraduanGempak: Solo A Star Wars Story

Korang dah tengok Solo: A Star Wars story dekat pawagam berhampiran korang ke belum? Kalau dah, apa kata korang try jawab soalan-soalan dekat bawah ni and korang berpeluang untuk memenangi barangan yang sangat eksklusif dari kami. Cepat guys sebab barangan eksklusif ni adalah sangat limited tau guys. Macam biasalah, siapa cepat dia dapat !

2 Jun 2018
1,087
#PeraduanGempak: DIOR The New Woman

#PeraduanGempak: DIOR The New Woman

Guys, nak memenangi lipstik terbaru dari DIOR tak? Kalau nak, korang kena tengok video dalam artikel ini

24 Mei 2018
2,806
[PERADUAN] Bocey And Friends

[PERADUAN] Bocey And Friends

Kami ada berita baik bagi peminat-peminat Bocey And Friends. Gelak sakan dan hiburkan hati dengan lawak jenaka FRESH dari kumpulan Bocey

7 Mei 2018
1,765
  • 1